Банкетне меню
М'ясо по - французьки
104.00
200
М'ясо по - тайськи
282.00
1 пор (на слойоному тісті)
Хек з грибами під сиром
96.00
200
Пальчики свинячі
75.00
за 100
Курка в кунжуті
78.00
за 100
Качині ніжки з яблуками
116.00
за 100
Рулька з хріном та гірчицею
56.00
за 100
Котлета «Новинка»
68.00
за 100
Ребра у медовому соусі
79.00
за 100
Крило куряче в медовому соусі
58.00
за 100
Салат олів'є
102.00
200
Салат Каліфорнія
118.00
200
М'ясо "Сюрприз"
116.00
200
Торт печінковий
72.00
за 100
Еклери з печінкою
69.00
за 100
Еклери з гострою закускою
69.00
за 100
Риба фарширована
81.00
за 100
Морська риба в клярі
78.00
за 100
Гриби фаршировані
75.00
за 100
Язик заливний
173.00
500
Заливне з курки
170.00
900
Салат Лісова поляна
102.00
200
Салат Афіни
105.00
200
Куряче філе запечене з ананнасом
110.00
200
голубці
72.00
за 100
Долма
78.00
за 100
Зрази картопляні з м'ясом
46.00
за 1 шт
Картопля запечена в травах
45.00
за 100
Мариновані гриби
70.00
200
Тарталетка з морепродуктами
66.00
за 2 шт
Оселедець під шубою
74.00
за 1 шт
Жюльєн з язику у тарталетці
75.00
за 1 шт
Баклажани з горіховим соусом
88.00
за 100
Салат слойоний з морепродуктів
146.00
200
Салат "Грибник"
106.00
200